Balkonske rože

Vsako pomlad vam pripravimo bogato ponudbo balkonskega cvetja. Naša ponudba zajema več kot 50 različnih sort in vrst pelargonij (od visečih, polvisečih ter pokončnih), pestro izbiro visečih surfinijmilijon zvončkovfuksij in verben različnih barv in dolžin, ki polepšajo vaše balkone. Za tiste bolj zahtevne bo poskrbljeno z več sortami begonijbolivijskih begonij in zmajevih kril.

Na voljo pa vam je tudi zelo velika izbira različnih drugih strukturnih rastlin, kot so:

Osteosperum, viseča vinka, Ageratum, Heliotropium, Portulac, Scaevola, Ipomea, Vinka, Lotus, Lobelia, Lobularia, Iresine, Sanvitalia, Helicrysum, Bidens, Alternatera, Thumbergia, Lantana, Asteriscus, Scirups, Rubrum, Cordeline in druge.

Ponudbo balkonskih rož vsako leto popestrimo z različnimi novimi sortami in barvami.

Naš strokovni kolektiv vam bo z veseljem pomagal ob izbiri, vaša korita po želji tudi zasadimo.

Trobentice

Trobentica je poleg zvončkov ena najbolj znanih znanilcev pomladi. Poznana je po nagubanih, spodaj dlakavih listih in paleto raznoraznih barv, katere popestrijo vaš vrt in okolico hišo zgodaj spomladi.

 

Mačehe in trajnice

Ob koncu septembra pričnemo s prodajo mačeh in trajnic, katere so primerne za jesensko zasaditev. Domača pridelava nam omogoča, da zagotovimo sveže sadike čez celo sezono. Trajnica je rastlina, ki raste in cveti več let. Sposobnost, da vsako leto in večkrat v življenju cvetijo jim je omogočeno zaradi tvorbe obnovitvenih popkov, s katerimi se vsako leto obnavljajo. Poleg tega imajo sposobnost shranjevanja hranilnih snovi preko zime, ki omogočajo spomladi zgodnji razvoj obnovitvenih popkov.

Sadike zelenjave in zelišč

Zgodaj spomladi začnemo s prodajo sadik solate, prodaja solate traja vse do pozne jeseni. Od solatnic ponujamo sadike solate, radič, endivijo, motovilec in rukolo. 

V spomladanskem času ponujamo tudi kapusnice, kot so: brokoli, brstični ohrovt, ohrovt, cvetačo, zelje in kitajsko zelje.

Korenovke: koleraba, kolerabica, zelena, redkev, pastinak. đ

Čebulnice: čebula, por.

Plodovke: paradižnik, paprika, feferoni, čili, jajčevec, kumare, bučke, lubenice in melone. Naš sortiment vsako leto posodabljamo, da so na voljo le najboljše in najodpornejše sadike. Na voljo so tudi cepljene sadike paradižnika, kumar in paprike.

Od zgodnje spomladi do pozne jeseni so na voljo tudi mesečne in enoletne jagode, na voljo tudi v obešankah.

Začimbnice in dišavnice: več vrst bazilike, drobnjak, janež, koriander, limonska trava, listni česen, luštrek, majaron, melisa, meta, origano, pehtran, peteršilj, rožmarin, sivka, stevia, šetraj, timijan, vinska rutica in žajbelj.

Kot novost ponujamo tudi sladki krompir.